טמפרטורה: חמים
טעם: מתוק
נכנס לאיברים: קיבה, טחול וריאות
שם סיני: YI TANG
שם עברי: סוכר מאלט
שם בוטני: Maltose
פעילות:
התוויות נגד: בגלל שצמח זה יוצר לחות וחום לא נשתמש שיש לחות רבה, מלאות בבטן עם הקאות, שיעול של ליחת חום או בבעיות עיכול אצל ילדים כשיש הצטברות מזון.
הערה- יש להוסיף רק בסוף בישול המרקחת. צמח זה משמש מרכיב חשוב בייצור בירה (מאלט) שחורה.
מינון: 15-60 גרם. בטינקטורה: 2-4 מיל.
כמו שאפשר לראות למחלות שונות סיבות שונות ולכן מידע זה מספק מידע רפואי סיני אמין אך אינו מהווה תחליף להתייעצות עימי בקשר להחלטה על לקיחת צמח כזה או אחר. כל החלטה על לקיחת צמח בהתבסס על המידע באתר ללא התייעצות עימי באחריותכם בלבד ♥.